Skip to main content Accessibility Feedback

Interieuradvies - Miranda & John

Het plan

John gaf Miranda een kadobon voor Interieuradvies met Sinterklaas. Dat behoort ook tot de mogelijkheden bij Mieke Floore Styling. Je kiest zelf een van de pakketten en daar maak ik een mooie kadobon voor. Leuk voor een familielid of een vriendin. Een origineel kado waar je zeker wat aan hebt.

Miranda en John waren heel positief over het kleuradvies een moodboard wat ik voor ze had gemaakt. Zo had ik bijvoorbeeld een suggestie gedaan voor stalen deuren die de woonkamer van de keuken kunnen afsluiten. Fijn voor John die na het werk graag even in stilte bijkomt.

En ook een mooie haard in de woonkamer, daar hadden ze zelf nog opgekomen maar dat is iets wat ze wel heel graag willen. De kleuren en het behang zorgen dat de eetkamer en woonkamer een eigen stijl krijgen maar toch heel goed bij elkaar passen door het gebruik van dezelfde materialen. Zo koos ik voor rotan stoeltjes voor in de serre en dat komt weer terug in de lampen boven de eettafel.

Ik liet me trouwens inspireren door de windvaan met vissen, wat voor mij staat voor de zee (ze wonen natuurlijk in Castricum), speelsheid (hun tienerdochters) en vliegen (John is duivenmelker).

Het resultaat

Mieke Floore Styling