Skip to main content Accessibility Feedback

Mieke

Uit mijn beroepskeuzetest kwam Circusartiest! De omschrijving gaf aan, iets doen waar mensen zich goed bij voelen.

Als je interieur mooi is of je hebt dé perfecte jurk aan dan voel je je goed. Daarom maakte ik mijn keuze om mode en interieurstyling aan de Academie Vogue te gaan doen. Als vaste stylist bij Ariadne at Home, kwam mijn creativiteit en kwaliteit, het creëren van het perfecte plaatje, nog meer tot zijn recht.

Ik houd van de combinatie van schoonheid en mensen, van interieur en mode, van foto en film, van commercial en tijdschrift, die veelzijdigheid, dat onderscheidt mij van andere stylisten.

Door me in te leven in jou, maak ik van je huis een thuis, vind ik dé perfecte outfit die jou laat stralen, creëer ik voor jouw bedrijf het mooiste beeld.

Kijk vooral rond op mijn site en laat de beelden voor zich spreken of laat je overtuigen door mijn klantenbestand: Ariadne at Home, Margriet, Home and Garden, Grazia, Yes, RTL 4, Dirk van den Broek, Dekamarkt, ANWB, Philips, Canon, Lukkien, Landmannen Brood, De Bijenkorf, Droomparken, Gamma, Neckermann, Westwing en diverse enthousiaste particulieren.

Liefs, Mieke

+31 6 220 93 645
mieke@floorestyling.nl

Mieke Floore Styling